Cautare

62791 de rezultate pentru "un italian a inpuscat patronul unui club din timisoara" (6.17 secunde)
Crame din sapte zari si bucatari vestiti pun de zaiafet cu vinuri alese si mancaruri bine mestesugite, bun prilej de adunat prieteni si petrecut in tihna, la iarba verde.
Mutare spectaculoasa a democratilor intr-unul din fiefurile incontestabile ale PSD, comuna Cumpana. Desi presedintele PD Constanta, deputatul Stelian Dutu, recunostea acum ceva timp ca democratii nu pot emite nici un fel de pretentii in comuna condusa cu o mana de fier de Mariana Gaju, lucrurile s-au schimbat radical.
Editia a saptea a festivalului Metalhead Meeting va avea loc pe 6 si 7 iulie la Arenele Romane din Bucuresti. ... Soulfly revine in Romania pentru un show de Brazilian Thrash Metal autentic.
Clubul Bamboo, din Bucuresti, a ars din temelii. ... Marina Constantinoiu ) Un incendiu puternic a izbucnit in clubul Bamboo, din Bucuresti, sambata dimineata, in jurul orei 04:00. Multe echipaje de interventie se afla la fata locului, unde a fost declansat planul rosu de interventie.
Sustinut de CATENA, Campionul roman a castigat recent cea de-a 30-a editie a Sri Chinmoy Marathon Schwimmen 2017 - Regina competitiilor mondiale de natatie (26,4 km) in ape deschise.
Astazi bilantul tragic al persoanelor decedate in urma incendiului din Colectiv a ajuns la 62. Tanara care a incetat din viata era internata la Spitalul de Arsi din Capitala si se afla in stare critica, intubata, de mai multa vreme.
El si-a exprimat speranta ca elevii sai sa decida soarta partidei cat mai repede posibil. ... Nu uitati ca in 1993 - la meciul meu de debut pe banca tehnica a nationalei, scor 4-0, in deplasare -, s-a scris ca jucam cu o echipa alcatuita din bucatari si ospatari.
O delegatie ce reprezinta municipiul Mangalia se va deplasa, in perioada 15 - 19 mai a.c., la Aywaille-Belgia pentru a participa la editia din acest an a Galei Internationale de Box Romania - Belgia.
Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Constanta a inaugurat in cursul zilei de vineri IMM Business Center.
Celelalte Cuvinte, trupa-legenda a rock-ului romanesc, va sustine doua concerte extraordinare in Cluj-Napoca si Sibiu. Evenimentele fac parte dintr-o suita de concerte pe scenele din marile orase ale tarii.
Handbalista de la SCM Craiova a fost convocata de Radu Voina la nationala pentru ultimele doua partide din preliminariile Campionatului European 2012, cu Portugalia si Grecia.
Miercuri, 22 mai, ora 20:00, la Sun Sensations Beach Club (Sun Plaza), Stefan Stan, prima "Voce a Romaniei", va lansa "Povestea mea", primul sau album produs de Universal Music Romania.
Show-ul Jaya The Cat este un nou eveniment confirmat in cadrul platformei Sabotage, fanii avand ocazia sa ii vada live, pe 5 aprilie, in club Fabrica din Bucuresti. Trupa americano-olandeza Jaya The Cat este unul unul dintre cele mai apreciate grupuri de ska-punk din lume la acest moment.
Gaz Metan se afla in pragul falimentului dupa ce nu au mai fost pompati bani in club, iar restantele financiare sunt din ce in ce mai mari si situatia pare fara iesire.
Pandurii Targu Jiu se afla pe locul doi intr-un clasament al punctelor castigate pe teren propriu in acest sezon, dupa Steaua Trupa lui Petre Grigoras este o forta pe "Municipalul" ... Din cele 30 de puncte stranse in 18 etape, 22 sunt obtinute in fata propriilor spectatori.
Putin peste 100 de pugiliste din tara s-au adunat, saptamana trecuta, la Buzau, pentru a-si disputa suprematia in cadrul Campionatului National de box (junioare, tineret, senioare). Ancuta Vlad, sportiva legitimata la CSM Craiova, a revenit acasa cu medalia de argint, la senioare.
Federatia Romana de Rugby a sarbatorit 100 de ani de la infiintare , Federatia Romana de Rugby a sarbatorit, luni seara, la Complexul Olimpic "Sydney 2000" de la Izvorani, 100 de ani de la infiintare, primul meci avand loc in septembrie 1913, la Bucuresti, intre echipele Sporting Club si Tenis Club Roman, incheiat la egalitate, scor 3-3.
Laura Badea, Viorica Susanu si Valeria Racila van Groningen, sportivele de talie mondiala - au mers astazi 14 martie in scolile din Bucuresti pentru a promova practicarea sportului in randul copiilor si a-i invita pe acestia sa se inscrie la cursele gratuite din cadrul Uniqa Asigurari Bucharest 10k&Family Run, care se va desfasura pe 2 aprilie.
Pe 25 februarie, de la ora 20:00, la Sala Palatului, Mihai Margineanu prezinta Zarita”, coloana muzicala a Las Fierbinti, unul dintre cele mai iubite seriale de televiziune din Romania.
Publicistul Florian Popa Micsan, originar din orasul de la Cotul Borcei de la Dunarea de Jos, isi aminteste cum arata zona din apropierea Garii din Calarasi, in urma cu 50 - 60 de ani. Orasul s-a modernizat, a crescut si s-a dezvoltat.
google-analytics.com